Uši širom otvorene

Jačanje kompetencija učenika s oštećenim sluhom i drugim oštećenjima

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
enhr

16. studenog 2011.  – Krenule ukusne radionice simuliranog restorana!

U utorak, 16.11.2010. i u utorak 23.11.2010. su krenule radionice simuliranog restorana u sklopu kojih su učenici Slave Raškaj uz stručno vodstvo profesora Habela, s receptom u ruci, radili jela od početka do kraja. 
Delicije koje su napravili su i sami imali prilike na kraju kušati i uvjeriti se na taj način u vlastitu uspješnost.

Čestitamo našim učenicima!

Vidite slike u albumu i izvještaj s prvih radionica!

Neki od dojmova učenika:

“Jučer 16.11.2010.g išli smo na Pučko otvoreno učilište kod prof. Vedrana Habela. Meni je čast raditi sa profesionalnim kuharom poput prof. Vedrana. Kada smo prije dva dana saznali das mo izabrani da ćemo ići kod profesora bili smo jako sretni. Jučer kada smo došli kod njega iznenadili smo se kada smo vidjeli kako on radi profesionalno. Naši neki učenici su već počeli raditi sa njime i jako su super izgledali i sve su slušali kako im professor objašnjava kako bi to trebalo raditi.”

Kristina Majerić, 3.e

«Ja sam Ivan Cecić Karozić i idem za kuhara. Jučer sam bio sa prijateljima u Pučkom otvorenom učilištu na praksi. Na praksi je bilo super. Profesor nam je bio Vedran Habel i jučer sam naučio nove stvari. Objasnio mi je kako se treba organizirati da posao ide super i kako je najvažnije da budemo organizirani. Jučer mi je pokazao professor Habel kako se jelo radii  kako ga ja mogu voditi kad je u pitanju bilo koji recept. Ja se nadam da ću naučiti kako se rade vrhunski specijaliteti i najvažnije da idem po resporedu. Nadam se da ću kod prof. Habela steći radon iskustvo i najvažnije je da ću se snalaziti u kuhinji.»

Ivan Cecić Karozić, 3.e

«Zovem se Elvira Šobak. Jučer sam bila u Pučkom otvorenom učilištu kod vrsnog kuhara profesora Vedrana Habela. Bilo mi je prelijepo. Željela bih naučiti nešto novo što do sada nisam naučila. Mislim da ću dovoljno naučiti za što će mi trebati u daljnjem životu. Želim se zahvaliti profesoru Vedranu Habelu što će me naučiti nešto novo i dobro za daljnji život.»

Elvira Šobak, 3.e

«Zovem se Petra Martić. Jučer sam išla u Pučko otvoreno učilište kod stručnog kuhara gospodina Vedrana Habela bilo mi je predivno. Naučila sam nešto što nisam znala npr. kako se ispravno reže luk i filetira riba. Mislim da ću puno naučiti i stjeći jedno dobro iskustvo. Još jednom se zahvaljujem svima što su me uključili u ovaj projekt i iznimno mi je zadovoljstvo surađivati sa kuharom Vedranom Habelom.»

Petra Martić, 3.e

Ovaj članak je dostupan i na: English

Projekt financiraju:

Popularne vijesti

Bjelovar – Slava R

U srijedu, 1.12.2010. su nam došli kolege profesori iz Bjelovara ...

Otvoreni poziv na pr

Poštovani, Čast nam je obavijestiti Vas da ste pozvani da sudjelujete ...

Krenule uvodne radio

Dana 24.11.2010. krenule se uvodne radionice jačanja psihosocijalnih kompetencija za ...

Prezentacija službe

Dana 9. svibnja 2011. je održana prezentacija za javnost povodom ...

DVD je snimljen!

Dana 21.11.2010., u prostorijama Centra “Slava Raškaj” je održano snimanje ...