Uši širom otvorene

Jačanje kompetencija učenika s oštećenim sluhom i drugim oštećenjima

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
enhr

U subotu 26.3.2011. učenici Slave Raškaj i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar su počastili više od 500 posjetitelja Gudovačkom proljetnog sajma svojim ukusnim dokazima vlastitih kuharskih i slastičarskih sposobnosti te zajedničkih radionica. Zadnje i najveće pripreme za sajam su bile dan prije, u petak 25.3.2011.

Učenici su imali prilike pokazati pred tisućama i potencijalnih poslodavaca specijalitete koje su naučili pripremati družeći se zajedno u timovima pod stručnim vodstvom profesora Vedrana Habela iz Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i pod vodstvom profesora kuharstva i posluživanja Slave Raškaj i Bjelovarske škole! Učenici poslužiteljskog smjera Bjelovarske škole su svim gostima također prezentirali projekt «Uši širom otvorene» kojeg je ova aktivnost dio.

U uspješnost i ukusne rezultate radionica su se svi prisutni imali priliku uvjeriti, a na menijima su se mogli naći između ostalog i jela poput gibanice sa sirom, čazmanski odrezak i bakini rezanci. Učenici su također zadivili goste flambirajući pred njima biftek s njokima u umaku od gljiva i dovršavajući spektakl s flambiranim palačinkama!

Povratne informacije svih gostiju, uključujući ugostitelja koji su se našli na sajmu, su bile veoma pozitivne s puno ohrabrenja i pozitivnih želja učenicima za nastavak na ovom uspješnom putu!

Slike s radionica možete vidjeti ovdje [hiperlink na slike] ili na Facebooku ovdje [hiperlink na Facebook stranicu].

Svi isječci iz medija vezani uz ovaj događaj uskoro stižu!

Najiskrenije čestitke učenicima Centra “Slava Raškaj” Zagreb i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar na njihovim postignućima i savršeno odrađenoj prezentaciji na Gudovačkom proljetnom sajmu!

Comments are closed.

Projekt financiraju:

Popularne vijesti

Došla nam EU Delega

U četvrtak, 2.12.2010. došli su nam u posjet članovi EU ...

Sunce Šibenske eduk

Dana 15. lipnja 2011. u prostorijama Centra za odgoj i ...

Super kuhari!

U ponedjeljak, 13.12.2010. učenici Arijan, Zvonimir, Edi, Tomislava, Doris, Josipa, ...

Koliko su Uši širo

Grupa od dvadeset i sedmero nastavnika, poslodavaca i predstavnika grada ...

Održane prve zajedn

U četvrtak, 20.1.2011. su uspješno održane prve zajedničke radionice ...