Uši širom otvorene

Jačanje kompetencija učenika s oštećenim sluhom i drugim oštećenjima

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
enhr

U subotu 26.3.2011. učenici Slave Raškaj i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar su počastili više od 500 posjetitelja Gudovačkom proljetnog sajma svojim ukusnim dokazima vlastitih kuharskih i slastičarskih sposobnosti te zajedničkih radionica. Zadnje i najveće pripreme za sajam su bile dan prije, u petak 25.3.2011.

Učenici su imali prilike pokazati pred tisućama i potencijalnih poslodavaca specijalitete koje su naučili pripremati družeći se zajedno u timovima pod stručnim vodstvom profesora Vedrana Habela iz Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i pod vodstvom profesora kuharstva i posluživanja Slave Raškaj i Bjelovarske škole! Učenici poslužiteljskog smjera Bjelovarske škole su svim gostima također prezentirali projekt «Uši širom otvorene» kojeg je ova aktivnost dio.

U uspješnost i ukusne rezultate radionica su se svi prisutni imali priliku uvjeriti, a na menijima su se mogli naći između ostalog i jela poput gibanice sa sirom, čazmanski odrezak i bakini rezanci. Učenici su također zadivili goste flambirajući pred njima biftek s njokima u umaku od gljiva i dovršavajući spektakl s flambiranim palačinkama!

Povratne informacije svih gostiju, uključujući ugostitelja koji su se našli na sajmu, su bile veoma pozitivne s puno ohrabrenja i pozitivnih želja učenicima za nastavak na ovom uspješnom putu!

Slike s radionica možete vidjeti ovdje [hiperlink na slike] ili na Facebooku ovdje [hiperlink na Facebook stranicu].

Svi isječci iz medija vezani uz ovaj događaj uskoro stižu!

Najiskrenije čestitke učenicima Centra “Slava Raškaj” Zagreb i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar na njihovim postignućima i savršeno odrađenoj prezentaciji na Gudovačkom proljetnom sajmu!

Comments are closed.

Projekt financiraju:

Popularne vijesti

Bjelovar – Slava R

U srijedu, 1.12.2010. su nam došli kolege profesori iz Bjelovara ...

Otvoreni poziv na pr

Poštovani, Čast nam je obavijestiti Vas da ste pozvani da sudjelujete ...

Krenule uvodne radio

Dana 24.11.2010. krenule se uvodne radionice jačanja psihosocijalnih kompetencija za ...

Prezentacija službe

Dana 9. svibnja 2011. je održana prezentacija za javnost povodom ...

DVD je snimljen!

Dana 21.11.2010., u prostorijama Centra “Slava Raškaj” je održano snimanje ...